Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες  με βροχές και καταιγίδες στις νοτιότερες περιοχές. Χιόνια σε ορεινά και ημιορεινά.
Παγετός την νύχτα και νωρίς το πρωί τοπικά στα κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 4-6 και στα νότια πελάγη 7-9 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -3 έως 6, στα δυτικά από 2-12, στα κεντρικά από 0-9, στα νότια από 11-17 και στα  ανατολικά από 5-8 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες, με τοπικές βροχές, χιονόνερο στα ημιορεινά και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα (πάνω από 900 μέτρα). Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 4-6 μποφόρ . Η θερμοκρασία από 5-8 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες το πρωί.  Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 1-6 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 22/12
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές στη Θεσσαλία, την Πελοπόννησο και από το μεσημέρι στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και την νύχτα στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα. Χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά-ημιορεινά και από το μεσημέρι στα ορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 στο  Αιγαίο 8-9 και πιθανόν στα Κύθηρα τοπικά 10 μποφόρ. Παγετός την νύχτα και νωρίς το πρωί στα κεντρικά και τα βόρεια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά και βόρεια κατά την διάρκεια της  ημέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου