Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Καιρός

Γενικά
Άστατος τοπικά νεφελώδης με βροχές και καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα, με βελτίωση από το απόγευμα.
Παγετός το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 1-13, στα δυτικά από 3-15 στα κεντρικά από 1-15, στα νότια από 10-16 και στα  ανατολικά από 10-16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες στα ανατολικά τις πρώτες πρωινές ώρες και γρήγορα γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 7-14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3-5 και στο Θερμαϊκό πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 3-11 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 31/12
Γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις στα ανατολικά και νότια και πιθανότητα τοπικών βροχών τις πρωινές ώρες στις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και τη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-5 και τοπικά στα νότια πελάγη 6 μποφόρ. Παγετός νωρίς το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει βαθμιαία άνοδο από τα δυτικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου