Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές ή χιονόνερο κυρίως στο βόρειο Αιγαίο, την κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.
Χιόνια τοπικά στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινά. Παγετός τοπικά ισχυρός στα κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 3-6 και από το απόγευμα στα νότια πελάγη τοπικά 7 μποφόρ Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -3 έως 6, στα δυτικά από 0-12, στα κεντρικά από 1-11, στα νότια από 9-14 και στα  ανατολικά από 11-15 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών τη νύχτα στα ανατολικά και βόρεια και ασθενείς χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα (πάνω από 1000 μέτρα). Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3-5 μποφόρ . Η θερμοκρασία από 5-11 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από -2 έως 6 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 21/12
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες  με βροχές και καταιγίδες κυρίως στο Ιόνιο, την Πελοπόννησο και την Κρήτη. Χιόνια σε ορεινά και ημιορεινά της δυτικής Μακεδονίας και στα ορεινά της Κρήτης. Τα φαινόμενα πιθανόν έντονα στην Πελοπόννησο και την Κρήτη. Παγετός την νύχτα και νωρίς το πρωί τοπικά στα κεντρικά και βόρεια.  Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου