Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες  με ασθενείς βροχές στην ανατολική Θεσσαλία (κυρίως Πήλιο), ανατολική Στερεά, Σποράδες, Εύβοια, Κυκλάδες, βόρεια Κρήτη και νωρίς το πρωί πιθανόν στην βορειοανατολική Πελοπόννησο, με  χιονόνερο στα θαλάσσια-παραθαλάσσια και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις το πρωί στα ανατολικά ηπειρωτικά και μέχρι το απόγευμα στα ορεινά των Κυκλάδων, της Κρήτης και των Δεδεκανήσων.
Παγετός την νύχτα και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και πιθανόν τοπικά στο νότιο Αιγαίο 8 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 9 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -1 έως 10, στα δυτικά από 5-14, στα κεντρικά από 0-11, στα νότια από 6-9 και στα  ανατολικά από 8-11 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις, με χιονόνερο και χιόνια στα γύρω ορεινά και πιθανώς στα βόρεια (πάνω από 300 μέτρα) τις πρωινές ώρες. Βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 2-10 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 4 και βαθμιαία τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 2-10 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 25/12 (Χριστούγεννα)
Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη τις πρωινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά.  Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-5 και στα νοτιοανατολικά το πρωί 6-7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Παγετός στα ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει τοπικά άνοδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου