Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα ανατολικά και νότια, χιονόνερο στα βόρεια πεδινά και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες στα θαλάσσια και παράκτια τμήματα.
Χιόνια στα ηπειρωτικά  ορεινά και στα ημιορεινά της ανατολικής Μακεδονίας  και της Θράκης. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στο βόρειο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Παγετός στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τοπικά ισχυρός στα βόρεια τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι βόρειοι 4-5 και στο βόρειο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 2-8, στα δυτικά από 5-13, στα κεντρικά από 3-12, στα νότια από 12-16 και στα  ανατολικά από 12-17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις βαθμιαία  αυξημένες στα ανατολικά και βόρεια, με πιθανότητα τοπικών βροχών και λίγα χιόνια στην Πάρνηθα (υψόμετρο πάνω από 1100 μέτρα).  Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 μποφόρ . Η θερμοκρασία από 3-11 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 0-8 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 20/12
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές ή χιονόνερο κυρίως στο βόρειο Αιγαίο, την κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη, σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα νότια θαλάσσια και παράκτια τμήματα. Χιονοπτώσεις τοπικά στα ορεινά, τα ηπειρωτικά και παροδικά στα βόρεια πεδινά. Παγετός τοπικά ισχυρός στα κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 3-6 και από το απόγευμα στα νότια πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου