Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Καιρός

Γενικά
Κακοκαιρία, με βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά, τοπικά ισχυρά στα δυτικά, νότια και βαθμιαία στο ανατολικό Αιγαίο.
Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί τοπικά στα πελάγη 7-8 και πρόσκαιρα το πρωί στο Ιόνιο 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 5-14, στα δυτικά από 7-15, στα κεντρικά από 6-16, στα νότια από 10-18 και στα  ανατολικά από 9-17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές σποραδικές καταιγίδες κυρίως από το βράδυ, πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 8-16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές το μεσημέρι και το απόγευμα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 3-5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 7-13 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 29/12
Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά (περίπου 800 μέτρα). Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στο Αιγαίο 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου