Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις, με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στα νότια. Τοπικές χιονοπτώσεις  στα ηπειρωτικά ορεινά και ημιορεινά
Παγετός τοπικά στα ηπειρωτικά, τοπικά ολικός στην δυτική Μακεδονία. Οι άνεμοι 5-7 και στα νότια 8-9 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -1 έως 5, στα δυτικά από 3-10, στα κεντρικά από 0-9, στα νότια από 9-14 και στα  ανατολικά από 9-15 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις, με βροχές τοπικά ισχυρές. Χιονόνερο στα ημιορεινά και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις  στην Πάρνηθα (πάνω από 800 μέτρα). Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και τοπικά στα ανατολικά 8 και από την νύχτα 9 μποφόρ . Η θερμοκρασία από 5-9 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το πρωί. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 0-5 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 23/12
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με βροχές και καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές στο ανατολικό Αιγαίο και πρόσκαιρα στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά με επέκταση και σε πεδινές περιοχές. Παγετός κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 5-7 και στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο και στα Κύθηρα 8-9 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου