Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη δυτική Ελλάδα Χιονοπτώσεις στα ορεινά και από το βράδυ και στα ημιορεινά της βορειοδυτικής χώρας.
Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 5-6 και σταδιακά στα πελάγη 7 και τοπικά στο Ιόνιο 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 2-14, στα δυτικά από 5-15, στα κεντρικά από 3-16, στα νότια από 10-18 και στα  ανατολικά από 10-17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος με νεφώσεις από το απόγευμα και τη νύχτα τοπικές βροχές στα δυτικά. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 4-5 και από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 6-16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τη νύχτα σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και το απόγευμα 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 2-14 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 10/12
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τη βορειοδυτική Ελλάδα και την ανατολική νησιωτική χώρα, τοπικά ισχυρά στην τη δυτική Ελλάδα, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου καθώς και τα Δωδεκάνησα. Χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά και τα ημιορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας, με εξασθένηση από τα δυτικά. Παγετός τοπικά το πρωί και το βράδυ στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου