Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Καιρός

Γενικά
Γενικά αίθριος, με νεφώσεις και τοπικές βροχές στα ανατολικά και νότια και λίγα χιόνια στα ορεινά της Εύβοιας και της βόρειας Κρήτης.
Παγετός τοπικά τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι βόρειοι 4-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -1 έως 9, στα δυτικά από 2-14, στα κεντρικά από 2-14, στα νότια από 7-14 και στα  ανατολικά από 5-16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες, μέχρι το μεσημέρι στα ανατολικά και βόρεια, με πιθανότητα να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές και από το μεσημέρι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 5-12 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος με  αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 και το πρωί στο Θερμαϊκό 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 4-9 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 7/12
Γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι  βορειοδυτικοί 3-5 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Παγετός τοπικά τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου