Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με παροδικές βροχές στα δυτικά και βαθμιαία και στο ανατολικό Αιγαίο και από το βράδυ σποραδικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.
Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 3-5 και από το απόγευμα στο ανατολικό Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 1-13 στα  δυτικά από 8-17, στα κεντρικά από 2-16, στα νότια από 9-16 και στα ανατολικά από 9-15 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες από το βράδυ. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5-15 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6-13 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 19/2
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές, παροδικές χιονοπτώσεις στα δυτικά και  βόρεια ορεινά και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 4-5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου