Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Καιρός

Γενικά: Τοπικές βροχές στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές κυρίως στο ανατολικό Αιγαίο και πιθανόν στη Θράκη. Παροδικές χιονοπτώσεις στα δυτικά και βόρεια ορεινά.
Τα φαινόμενα μέχρι το μεσημέρι θα περιοριστούν στο ανατολικό Αιγαίο και θα σταματήσουν. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 4-13 στα  δυτικά από 7-16, στα κεντρικά από 5-17, στα νότια από 11-17 και στα ανατολικά από 10-17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6-16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 5-6  μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7-11 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 21/2
Γενικά αίθριος στα βόρεια, με νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και βαθμιαία βελτίωση στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου