Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις περιοδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα ανατολικά και νότια, όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας, με βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων.
Παγετός τοπικά στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 4-6 και στο Αιγαίο τοπικά 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από -1 έως 8, στα δυτικά από 4-13, στα κεντρικά από 3-10, στα νότια από 9-15 και στα ανατολικά από 8-15 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές, που γρήγορα θα περιοριστούν στα ανατολικά και βόρεια και θα εξασθενήσουν. Λίγα χιόνια στα βόρεια ορεινά (πάνω από 800 μέτρα). Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 5-6 και στα ανατολικά 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7-10 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια 2-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή χιονόνερο κυρίως στα δυτικά. Λίγα χιόνια στα ορεινά- ημιορεινά (πάνω από 400 μέτρα). Οι άνεμοι ανατολικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5-8 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για 12/2
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά με πρόσκαιρες βροχές ή χιονόνερο στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας και τα ορεινά της Κρήτης. Παγετός τοπικά ισχυρός στα βόρεια. Οι άνεμοι ανατολικοί βορειοανατολικοί 4-6 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου