Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Καιρός

Γενικά: Βροχές και καταιγίδες στα νότια και ανατολικά τις πρωινές ώρες τοπικά ισχυρές στην Πελοπόννησο, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα με βαθμιαία εξασθένηση και βελτίωση μέχρι το βράδυ.
Οι άνεμοι βόρειοι 3-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 4-15, στα δυτικά από 8-16, στα κεντρικά από 6-16, στα νότια από 10-16 και στα ανατολικά από 10-16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές και μέχρι το πρωί πιθανόν σποραδικές καταιγίδες και το απόγευμα βελτίωση. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-15 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7-15 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 9/2
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με ασθενείς βροχές κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη. Λίγα χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα κεντρικά και βόρεια.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου