Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Καιρός

Γενικά: Στα δυτικά, κεντρικά, βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά και πρόσκαιρα στα κεντρικά.
Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα δυτικά και νότια. Οι άνεμοι νότιοι 4-6 και στα πελάγη τοπικά 7 και πιθανόν πρόσκαιρα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 7-17 στα  δυτικά από 9-19, στα κεντρικά από 7-21, στα νότια από 11-20 και στα ανατολικά από 14-19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αραιές νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες από το απόγευμα και πιθανότητα τοπικών βροχών  το βράδυ. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 4-6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7-21 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Αραιές νεφώσεις περιοδικά με τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και το βράδυ 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8-16 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 26/2
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα ανατολικά  ηπειρωτικά μικρή πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης  κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι ανατολικοί 4-6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα βόρεια.

 Πρόγνωση για Δευτέρα 27/12 (Καθαρά Δευτέρα)
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι ανατολικοί 3-5 και πρόσκαιρα  στα δυτικά  και νότια έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα ανατολικά.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου