Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα ανατολικά και κυρίως στα νότια, όπου θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Χιονοπτώσεις στα ορεινά και στα ημιορεινά της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας. Παγετός τοπικά στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.
Οι άνεμοι ανατολικοί βορειοανατολικοί 4-6 και στα ανατολικά και νότια 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 2-9, στα δυτικά από 5-14, στα κεντρικά από 4-12, στα νότια από 10-15 και στα ανατολικά από 10-16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως μετά το μεσημέρι και ασθενείς χιονοπτώσεις  στα βόρεια ορεινά (πάνω από 800 μέτρα). Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 5-6 και στα ανατολικά 7 και πιθανόν πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6-12 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια 2-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς βροχές. Λίγα χιόνια στα ορεινά- ημιορεινά (πάνω από 500 μέτρα). Οι άνεμοι ανατολικοί βορειοανατολικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5-8 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 11/2
Νεφώσεις περιοδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά και στα νότια, όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας, με βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων. Παγετός τοπικά στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι ανατολικοί βορειοανατολικοί 4-6 και στο Αιγαίο τοπικά 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα βόρεια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου