Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Καιρός

Γενικά: Αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα νοτιοανατολικά με ασθενείς βροχές τις πρωινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη κυρίως στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 7-17, στα  δυτικά από 10-20, στα κεντρικά από 10-19, στα νότια από 12-19 και στα ανατολικά από 12-18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-3  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-3  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7-17 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 1/3
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά. Βελτίωση από το βράδυ και από τα δυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και βαθμιαία στα νότια 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση από τα βορειοδυτικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου