Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Καιρός

Γενικά: Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο. Παροδικές χιονοπτώσεις στα δυτικά και βόρεια ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.
Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 3-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 3-13 στα  δυτικά από 9-17, στα κεντρικά από 4-17, στα νότια από 9-17 και στα ανατολικά από 10-17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 3-5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5-16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες, με εξασθένηση από το απόγευμα.  Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8-12 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 20/2
Αρχικά νεφώσεις με τοπικές βροχές, παροδικές χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο. Βαθμιαία βελτίωση από τα δυτικά και βόρεια, με περιορισμό των φαινομένων στο ανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου