Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα ανατολικά  ηπειρωτικά μικρή πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης  κυρίως στα νότια.
Οι άνεμοι ανατολικοί 4-5 και στο Ιόνιο μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 7-14, στα  δυτικά από 12-20, στα κεντρικά από 11-19, στα νότια από 12-19 και στα ανατολικά από 12-19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με παροδικές βροχές. Οι άνεμοι ανατολικοί 3-4  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11-18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σταδιακή εξασθένηση. Οι άνεμοι ανατολικοί 3-4 και στα ανατολικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6-14 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 27/12 (Καθαρά Δευτέρα)
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα νότια. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και πρόσκαιρα  στα νοτιοδυτικά  6-7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα ανατολικά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου