Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Καιρός

Γενικά: Αίθριος με τοπικές νεφώσεις, στα δυτικά, τα νότια και το ανατολικό Αιγαίο. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα δυτικά.
Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 4-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 4-20 στα  δυτικά από 7-18, στα κεντρικά από 6-20, στα νότια από 11-19 και στα ανατολικά από 9-19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8-20 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6-20 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 25/2
Στα δυτικά, κεντρικά, βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια και πιθανόν πρόσκαιρα στα κεντρικά. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις σταδιακά αυξημένες την νύχτα με πιθανότητα τοπικών βροχών. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα δυτικά και νότια. Οι άνεμοι νότιοι 4-6 και στα πελάγη τοπικά 7 και πιθανόν 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου