Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με ασθενείς βροχές ή χιονόνερο στα ανατολικά και νότια και λίγα χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά. Παγετός τοπικά στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 4-6 και στο Αιγαίο τοπικά 7-8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από -3 έως 7, στα δυτικά από 2-14, στα κεντρικά από 1-9, στα νότια από 8-12 και στα ανατολικά από 9-14 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά και βόρεια με πιθανότητα βροχής ή χιονόνερου και στα ορεινά ασθενών χιονοπτώσεων. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 5-6 και στα ανατολικά 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5-9 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών ασθενών χιονοπτώσεων ή χιονόνερου. Οι άνεμοι ανατολικοί 3-5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2-7 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 13/2
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές ή χιονόνερο στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας και στα ορεινά της Κρήτης, με βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων. Παγετός τοπικά στα ηπειρωτικά ισχυρός στα βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στο Αιγαίο τοπικά 7-8 μποφόρ, με εξασθένηση από το βράδυ.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου