Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με παροδικές βροχές ή χιονόνερο στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας και στα ορεινά της Κρήτης. Παγετός νωρίς το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στο Αιγαίο τοπικά 7-8 μποφόρ, με εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -1 έως 7, στα δυτικά από 3-14, στα κεντρικά από 1-8, στα νότια από 8-10 και στα ανατολικά από 9-13 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με ασθενείς βροχές ή χιονόνερο κυρίως στα ανατολικά και βόρεια. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά και πιθανόν από το βράδυ και στα ημιορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4-6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5-7 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με πιθανότητα για χιονόνερο και στα ορεινά ασθενών χιονοπτώσεων. Οι άνεμοι ανατολικοί 3-5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3-7 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 14/2
Στη δυτική και βόρεια Ελλάδα τοπικές νεφώσεις με γρήγορη βελτίωση. Στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές ή χιονόνερο. Λίγα χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά, στα κεντρικά και βόρεια ημιορεινά και στα ορεινά της Κρήτης, με βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Παγετός τοπικά τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 και πρόσκαιρα  8 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου