Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Καιρός

Γενικά: Αίθριος, με τοπικές νεφώσεις στην κεντρική Μακεδονία, τα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Παγετός τοπικά τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.
Οι άνεμοι βόρειοι 3-6 και στο Αιγαίο 7  μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -2 έως 11 στα  δυτικά από 1-15, στα κεντρικά από 1-13, στα νότια από 7-13 και στα ανατολικά από 4-13 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3-5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7-12 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Αίθριος με λίγες νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1-11 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 17/2
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα δυτικά και τη Μακεδονία. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου