Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με ασθενείς βροχές κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη. Λίγα χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 2-11, στα δυτικά από 6-15, στα κεντρικά από 4-13, στα νότια από 11-16 και στα ανατολικά από 10-16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών κυρίως στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6-13 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς βροχές και το βράδυ λίγα χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6-10 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 10/2
Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, το Ιόνιο και βαθμιαία τη νοτιοδυτική Πελοπόννησο και τα Δωδεκάνησα και σποραδικές καταιγίδες από το μεσημέρι στα νοτιοδυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα νότια κυρίως θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα. Χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και στα ημιορεινά της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας. Παγετός τοπικά στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου