Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Καιρός

Γενικά: Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές μέχρι τις πρωινές ώρες, στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την κεντρική Μακεδονία και πιθανόν στο Ιόνιο και κατά διαστήματα στην Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά, το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα και πρόσκαιρα στις Κυκλάδες και τη δυτική Κρήτη.
Οι άνεμοι νότιοι 5-7 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα ανατολικά και νότια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 5-16, στα δυτικά από 7-16, στα κεντρικά από 7-17, στα νότια από 14-18 και στα ανατολικά από 14-20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Άστατος με νεφώσεις, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανόν ισχυρές τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι νότιοι 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-14 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 8/2
Γενικά αίθριος στα βορειοδυτικά και στις υπόλοιπες περιοχές, νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές στα νότια και ανατολικά, με βαθμιαία εξασθένηση και βελτίωση μέχρι το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου