Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Καιρός

Γενικά: Βαθμιαία μεταβολή από το απόγευμα και από τα δυτικά με βροχές και καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές με επέκταση από την νύχτα στα ανατολικά. Χιόνια το βράδυ στα ορεινά της δυτικής χώρας.
Οι άνεμοι νότιοι 4-6 και πιθανόν στα πελάγη 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 6-16, στα δυτικά από 9-17, στα κεντρικά από 7-18, στα νότια από 13-19 και στα ανατολικά από 12-19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες από το βράδυ, με πιθανότητα βροχής ή καταιγίδας στα δυτικά. Οι άνεμοι νότιοι 4-5 και βαθμιαία 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Αραιές νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες με τοπικές βροχές το βράδυ και σποραδικές καταιγίδες την νύχτα. Οι άνεμοι νότιοι 3-5 και βαθμιαία 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8-16 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 7/2
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές, στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία, με βαθμιαία επέκταση των φαινομένων και στα ανατολικά. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά της βορειοδυτικής χώρας. Οι άνεμοι νότιοι 4-6 και πιθανώς στο Αιγαίο πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου