Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Επικαιρότητα


Ανακοινώθηκε συμφωνία συγχώνευσης των αεροπορικών εταιρειών Aegean και Olympic Air σε μια, με το όνομα και το σήμα της Olympic Air. Η νέα εταιρεία θα λειτουργήσει μετά τις 9 Σεπτεμβρίου, που λήγει και η αποκρατικοποίηση της Olympic Air.

Κατατέθηκε στην Βουλή από 60 βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος το αίτημα σύστασης εξεταστικής επιτροπής για τον έλεγχο των οικονομικών στοιχείων την περίοδο 2004-2009. Η αντιπολίτευση ζητά διερεύνηση του ελέγχου από το 1981.

Η υπουργός Υγείας Μαρίζα Ξενογιαννακοπούλου μετά την συνάντησή της με την Συντονιστική Αντικαπνιστική Επιτροπή, προχωρά σε αλλαγές στο νόμο για το κάπνισμα.

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Δ. Χριστόφια, είχε ο Αντώνης Σαμαράς. Μετά την έξοδό του από το προεδρικό Μέγαρο τόνισε ότι «το κυπριακό βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή και απαιτείται ομοψυχία και συστράτευση δυνάμεων για την λύση του».

Μέλη του ΠΑΜΕ πραγματοποιούν από τα ξημερώματα, κατάληψη στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης παρουσίασε θέσεις του νέου νομοσχεδίου για την διαφάνεια στον δημόσιο τομέα.

«Ξεπαγώνει» η έκδοση νέων οικοδομικών αδειών σε εντός σχεδίου περιοχές της βορειανατολικής Αττικής, που είχαν καεί το περασμένο καλοκαίρι. Εξακολουθεί να απαγορεύεται η έκδοση νέων αδειών σε εκτός σχεδίου περιοχές.

Βλάβη σε συρμό του Eurostat που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Παρίσι-Λονδίνο, το ακινητοποίησε στο Άσφορντ στην νότια Βρετανία. Οι 759 επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν με άλλο τραίνο στο Λονδίνο.

Ανεστάλη η απεργία των πιλότων της Lufthansa

Η αυτοκινητοβιομηχανία FIAT αναστέλλει για δυο εβδομάδες την παραγωγή της

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου