Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Επικαιρότητα


Για 3η ημέρα το νέφος με την αφρικανική σκόνη στον ουρανό της χώρας

Η σκόνη από την βόρεια Αφρική που καλύπτει τον ουρανό του Λεκανοπεδίου, εκτός της έντονης δυσφορίας, μπορεί να προκαλέσει σε άτομα με αναπνευστικά και καρδιαγγειακά νοσήματα επιπλέον επιβάρυνση της υγείας τους, σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε προτείνει στα άτομα αυτά να παραμένουν σε κλειστούς καλά αεριζόμενους χώρους, να αποφεύγουν την έντονη σωματική δραστηριότητα και να επικοινωνούν με τον γιατρό τους αν παρουσιάσουν δύσπνοια ή άλλο πρόβλημα. Το φαινόμενο θα παραμείνει μέχρι σήμερα το μεσημέρι.

Παράνομη κρίθηκε χθες Σάββατο, από το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, η απεργία των τελωνειακών, μετά από τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει το Υπουργείο Οικονομικών.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας παρίσταται στις τριήμερες εκδηλώσεις για την 97η επέτειο από την απελευθέρωση των Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, το δημόσιο χρέος της χώρας το 2009 ανήλθε στα 36,5 δις ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 14% και διαμορφώνοντας το ΑΕΠ στα 124,3%.

Με αισθητή πτώση της θερμοκρασίας που θα κυμανθεί από 5-16 βαθμούς, ηλιοφάνεια και αραιές βροχοπτώσεις, ο καιρός στην Αττική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου