Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Παντζαροσαλάτα με σκόρδο και κασέρι


Ένα πιάτο με εξαιρετικές βιταμινούχες ιδιότητες, που μπορεί να σερβιριστεί σαν μια σαλάτα διαφορετική από τις άλλες, τόσο στο καθημερινό, όσο και σ’ ένα επίσημο τραπέζι

4-5 παντζάρια μόνο τα γουλιά, 100 γρ κασέρι σε κυβάκια, 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες, ½ κούπα ελαιόλαδο, 2 κ σ ξύδι μπαλσαμικό, 1 κ σ μουστάρδα, αλάτι

Καθαρίζετε και βράζετε τα παντζάρια. Τα κόβετε στα τέσσερα, τα βάζετε σε μια πιατέλα και αλατίζετε. Προσθέτετε το σκόρδο και το κασέρι.

Χτυπάτε σ’ ένα βαζάκι το λάδι, το ξύδι και την μουστάρδα, να γίνει μια λεία κρέμα και περιχύνετε την σαλάτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου