Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Κυριότερα νέα


Αίσια έκβαση είχε το θρίλερ της εξαφάνισης βρέφους από το μαυευτήριο "Έλενα".

Σύμφωνα με καταγγελία μητέρας που γέννησε χθες στο μαιευτήριο, εξαφανίστηκε το νεογέννητο κοριτσάκι της. Το καλαθάκι με το μωρό βρισκόταν δίπλα της και σύμφωνα με τις περιγραφές της, γύρω στις 4:30 τα ξημερώματα άκουσε θόρυβο στο δωμάτιο και όταν αναζήτησε το μωράκι, αυτό δεν ήταν δίπλα της. Ειδοποιήθηκε αμέσως η αστυνομία που διεξάγοντας έρευνες κατάφερε να εντοπίσει το μωράκι στο Αιγάλεω. Μια 45χρονη ελληνίδα ειδοποίησε να την παραλάβει ασθενοφόρο για το μαευτήριο "Αλεξάνδρα", καθώς ισχυρίστηκε ότι είχε γεννήσει στο σπίτι της. Η αστυνομία την υποψιάστηκε και διενεργώντας έρευνα ανακαλύψε ότι επρόκειτο για το βρέφος που είχε απαχθεί από το μαιευτήριο "Έλενα".


Το συναινετικό κλίμα που επικρατούσε ανάμεσα στην κυβέρνηση και την ΝΔ φαίνεται να ανατράπηκε, μετά την συνάντηση που είχαν χθες το βράδυ οι κ. Παπανδρέου και Σαμαράς. Κύριο αίτιο αποτέλεσε η πρόθεση σύστασης εξεταστικής επιτροπής από την κυβέρνηση για την κρίση στην οικονομία, με τον κ Σαμαρά να ζητάει όμως την εξέταση της οικονομικής κατάστασης από το 1981.

Σύμφωνα με την βαλιστική έρευνα ο θανάσιμος τραυτισμός του 25χρονου στον Βύρωνα προερχόταν από τις βολές αστυνομικού.


Σε κρίσιμη κατάσταση οι περιοχές του Έβρου από την υπερχείλιση του ποταμού, καθώς πολλά χωριά όπως τα Λάβαρα, η Μάνδρα, το Αμόριο, η Κορνοφωλιά, το Πύθιο κ ά να έχουν πλημμυρίσει. Σε κατάσταση έκτακτης βρίσκεται και η περιοχή της Καστοριάς μετά την υπερχείλιση της λίμνης.

Ξεκίνησε εκ νέου η δίκη στην Άμφισσα των 2 ειδικών φρουρών που κατηγορούνται για τον θάνατο του Α. Γρηγορόπουλου, με την κλήρωση των ενόρκων και την κατάθεση του ιατροδικαστή κ Χρήστου Λευκίμη, που διενήργησε την νεκροψία.

Από το υπουργείο Υποδομών ανακοινώθηκαν οι νέοι πρόεδροι και διευθύνοντες σύμβουλοι του ΟΣΚ, ΔΕΠΑΝΟΜ, ΟΕΚ και «Θέμις Κατασκευαστική».

Απόφαση σταθμό που ανοίγει τον δρόμο δικαίωσης σε χιλιάδες συμβασιούχους, εξέδωσε η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις αποφάσεις πολιτικών δικαστηρίων και εγκρίνοντας την πληρωμή συμβασιούχων του Δήμου Κρωπίας.

Λήγει στις 22 Φεβρουαρίου η κατάθεση των αιτήσεων για την εισαγωγή σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Χωρίς τρόλεϊ σήμερα η Αθήνα από τις 11 το πρωί έως τις 4 μετά το μεσημέρι, λόγω της στάσης εργασίας που έχουν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι στον ΗΛΠΑΠ.

ΧΑΑ: 17/2 Γενικός Δείκτης 1858,49 -0,45%

Καιρός: Ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή, που θα κυμανθούν από 11-20 βαθμούς, ο καιρός στην Αττική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου