Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Τηγανιά ανάμικτη


«Τσικνίζουμε» με μια παραδοσιακή ελληνική συνταγή

1/2 κιλό χοιρινό, ½ κιλό πανσέτα, 1 στήθος κοτόπουλο, 1 κούπα μπρούσκο κόκκινο κρασί, ½ κούπα ελαιόλαδο, 1 μεγάλο κρεμμύδι σε φετάκια, 2-3 μανιτάρια λευκά σε φετάκια, 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες, 2 κ σ μουστάρδα σε σκόνη, ρίγανη, θυμάρι, αλάτι, πιπέρι.

Κόβετε τα κρέατα σε καρεδάκια και τα διατηρείτε σε χωριστά μπολάκια.

Σ’ ένα βαθύ τηγάνι ροδίζετε στο λάδι κατά σειρά την πανσέτα, το χοιρινό, και το κοτόπουλο. Σβήνετε με το κρασί.

Προσθέτετε τα κρεμμύδια, τα μανιτάρια, το σκόρδο, την μουστάρδα, την ρίγανη, το θυμάρι, αλατοπιπερώνετε και ψήνετε μέχρι να μαλακώσουν τα κρέατα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου