Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Επικαιρότητα


24ωρη πανελλαδική απεργία ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ
Στην απεργία συμμετέχουν, δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, εργαζόμενοι στις ΔΕΚΟ, στις Τράπεζες, στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στα ασφαλιστικά ταμεία, στις εφορίες, στα τελωνεία, νηπιαγωγοί, δάσκαλοι, καθηγητές, αδιόριστοι εκπαιδευτικοί, νοσοκομειακοί γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, δημοσιογράφοι, αρχαιολόγοι κ ά

Δεν θα λειτουργήσει το ΜΕΤΡΟ, ο Προαστιακός, το Τραμ και τα Τρόλεϊ. Τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ (Μπλε) δεν θα κινηθούν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 7:30 το πρωί και από τις 10 το βράδυ έως την λήξη της βάρδιας.

Στον ΗΣΑΠ θα πραγματοποιηθούν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10 το πρωί και από τις 4 το απόγευμα έως την λήξη της βάρδιας.

Στον ΟΣΕ, τα τρένα θα μείνουν ακινητοποιημένα και θα εκτελεστούν μόνο τα δρομολόγια των «κοινωνικών αναγκών»

Στην απεργία συμμετέχουν οι Έλληνες ναυτικοί (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ναυτικών), που σημαίνει ότι τα πλοία θα μείνουν δεμένα στα λιμάνια, ενώ θα νεκρώσουν και τα εμπορικά λιμάνια, καθώς απεργούν και οι λιμενεργάτες.

Λόγω της συμμετοχής στην απεργία και των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, δεν θα πραγματοποιηθεί καμιά πτήση, από και προς τα ελληνικά αεροδρόμια.

Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ έχουν προγραμματίσει συλλαλητήριο στις 11 το πρωί στο Πεδίον του Άρεως και το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια στις 12 το μεσημέρι.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης κατέθεσε ερώτηση στον πρωθυπουργό για την διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων

Παρέμβαση προς τον γερμανό πρέσβη έκανε ο πρόεδρος της Βουλής Φ. Πετσάλνικος για τα συκοφαντικά δημοσιεύματα στον γερμανικό τύπο.

Καταργούνται οι δωρεάν αεροπορικές μετακινήσεις για το στρατιωτικό προσωπικό, που θα γίνονται αποκλειστικά με λεωφορεία, τρένα και πλοία και μάλιστα μειωμένες.

15χρονη μαθήτρια, κόρη γνωστού ηθοποιού, ξυλοκοπήθηκε από 6 συμμαθήτριές της, στην Νέα Σμύρνη

Οικονομία
Σε υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας από ΒΒΒ+ σε ΒΒΒ, των 4 μεγαλύτερων ελληνικών τραπεζών Εθνικής, Πειραιώς, Alpha Bank και Eurobank προχώρησε ο διεθνής οίκος αξιολόγησης Fitch

XAA: Κλείσιμο 23/2/2010 1922,69 -1,77% τζίρος 15.8761.820 Ευρώ

Καιρός: Αίθριος με αραιή συννεφιά και θερμοκρασίες από 8-19 βαθμούς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου