Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές στα ανατολικά και νότια κυρίως θαλάσσια-παραθαλάσσια.
Χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο αρχικά στα κεντρικά και βόρεια και βαθμιαία και στα υπόλοιπα, τοπικά ισχυρές. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων στα δυτικά και στα ανατολικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 6-8 και πιθανόν 9 μποφόρ. Παγετός τοπικά ισχυρός στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από  -3 (μείον 3)-5, στα δυτικά από 4-9, στα κεντρικά 3-8, στα νότια από 8-11 και στα  ανατολικά από 10-14 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις  με τοπικές βροχές και πρόσκαιρα παροδικά στα νότια μεμονωμένες καταιγίδες. Χιονοπτώσεις το πρωί στα ορεινά-ημιορεινά κυρίως στα βόρεια (500 μέτρα). Βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 6-7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία 4-7 βαθμούς Κελσίου. 

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με χιονόνερο και χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά-ημιορεινά και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο (400 μέτρα) τις πρωινές ώρες και γρήγορη βελτίωση. Οι άνεμοι μεταβλητοί 6-7 και στο Θερμαϊκό τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία από -2 (μείον 2)-3 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 16/1
Γενικά αίθριος με νεφώσεις, τοπικές βροχές ή χιονόνερο στην Εύβοια, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά και τις πρώτες πρωινές ώρες στα νοτιοανατολικά σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία εξασθένηση του καιρού εκτός στα νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και τοπικά στο Αιγαίο 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Παγετός τοπικά ισχυρός στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου