Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Καιρός

Γενικά
Κακοκαιρία με βροχές ή χιονόνερο και καταιγίδες κυρίως στα νότια θαλάσσια-παραθαλάσσια. Χιονοπτώσεις σε όλα τα ορεινά-ημιορεινά ηπειρωτικά και βαθμιαία σε πεδινές περιοχές της βόρειας χώρας.
Παγετός τοπικά ισχυρός στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι 6-7 και τοπικά στο Αιγαίο 8-9 μποφόρ με μικρή εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από  -2 (μείον 2)-7, στα δυτικά από 4-12, στα κεντρικά 5-11, στα νότια από 7-15 και στα  ανατολικά από 9-15 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες το μεσημέρι. Χιονοπτώσεις αρχικά στην Πάρνηθα (1000 μέτρα) και μετά το μεσημέρι και στα υπόλοιπα ορεινά (700 μέτρα)  και τις βραδινές ώρες και στα βόρεια προάστια, με ύφεση των φαινομένων από την νύχτα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στα ανατολικά 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 5-7 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με  χιονόνερο και χιονοπτώσεις αρχικά στα ορεινά –ημιορεινά (400 μέτρα), με ένταση των φαινομένων από το μεσημέρι και εξασθένηση από το βράδυ.  Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία από -2 (μείον 2)-4
 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 4/1/2019
Νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο, χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά καθώς και σε πεδινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας. Τα φαινόμενα τοπικά έντονα. Καταιγίδες στο Αιγαίο. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-6 και τοπικά 7 μποφόρ. Παγετός τοπικά ισχυρός στα κεντρικά και βόρεια τις πρωινές και βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου