Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές και πιθανότητα χαλαζοπτώσεων. Χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά- ημιορεινά της βόρειας χώρας, τοπικά πυκνές στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Μακεδονία.
Εξασθένηση των φαινομένων τη νύχτα στα βορειοδυτικά. Εννοείται η μεταφορά σκόνης στα νότια. Οι άνεμοι νότιοι 5-7 και στα πελάγη τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 6-12, στα δυτικά από 7-13, στα κεντρικά 5-13, στα νότια από 12-15 και στα  ανατολικά από 11-15 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές, με εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία 8-13 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές, με εξασθένηση από τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 6-7 και πρόσκαιρα 8 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 8-11 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 25/1
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στην κεντρική-ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη,  τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη, με βαθμιαία εξασθένηση. Χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά και τα ορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 με βαθμιαία εξασθένηση στα ανατολικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου