Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο, χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά καθώς και σε πεδινές περιοχές στα ανατολικά και βόρεια.
Τα φαινόμενα τοπικά έντονα. Καταιγίδες στο Αιγαίο. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-6 και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 7-8 και την νύχτα 9 μποφόρ. Παγετός τοπικά ισχυρός στα κεντρικά και βόρεια τις πρωινές και βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από  -4 (μείον 4)-2, στα δυτικά από 3-8, στα κεντρικά -2 (μείον 2)-7, στα νότια από 6-12 και στα  ανατολικά από 5-14 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με χιονόνερο ή χιόνι κατά διαστήματα Πρόσκαιρα οι χιονοπτώσεις θα ενταθούν τις απογευματινές ώρες κυρίως στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 1-5 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με  χιονοπτώσεις πυκνότερες μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 και τοπικά 6-7 μποφόρ, με τάση ενίσχυσης την νύχτα. Η θερμοκρασία από -1 (μείον 1)-2  βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 5/1/2019
Νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο, χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά, καθώς και σε πεδινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας, τοπικά πυκνότερες στην κεντρική-ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τις Σποράδες και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι. Μεμονωμένες καταιγίδες στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 6-7 και στο βόρειο Αιγαίο 8-9 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από αργά το απόγευμα. Παγετός τοπικά ολικός στα βόρεια. Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου