Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις με βροχές τοπικά ισχυρές και σποραδικές καταιγίδες με πιθανότητα χαλαζοπτώσεων τις πρωινές ώρες στην κεντρική- ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, μέχρι το μεσημέρι στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και από το απόγευμα στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική και νότια Πελοπόννησο.
Χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά. Εννοείται η μεταφορά σκόνης στα νότια. Οι άνεμοι νότιοι 5-7 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 7-12, στα δυτικά από 7-15, στα κεντρικά 5-16, στα νότια από 11-17 και στα  ανατολικά από 13-17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες από τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 και το βράδυ τοπικά 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία 8-16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές από αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 8-11 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 26/1
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά- ημιορεινά της βόρειας χώρας, τοπικά πυκνές στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Μακεδονία. Εξασθένηση των φαινομένων τη νύχτα στα βορειοδυτικά. Εννοείται η μεταφορά σκόνης στα νότια. Οι άνεμοι νότιοι 5-7 και στα πελάγη τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου