Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και από το απόγευμα στο Ιόνιο.
Τοπικές χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά. Περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 2-11, στα δυτικά από 5-15, στα κεντρικά 5-15, στα νότια από 10-15 και στα  ανατολικά από 10-16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές  κυρίως από το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4  μποφόρ. Η θερμοκρασία 7-15 βαθμούς Κελσίου.
. 
Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες  με τοπικές βροχές από την νύχτα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ.. Η θερμοκρασία από 3-11 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 22/1
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα θαλάσσια παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανόν τοπικά ισχυρά στα δυτικά. Χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι νότιοι 4-6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου