Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Καιρός

Γενικά
Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες το πρωί στη νότια νησιωτική χώρα. Από το βράδυ στα δυτικά και τα βόρεια βροχές και στα ορεινά-ημιορεινά χιονοπτώσεις
Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Παγετός τοπικά στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από  -3 (μείον 3)-9, στα δυτικά από 5-14, στα κεντρικά -2 (μείον 2)-13, στα νότια από 8-15 και στα  ανατολικά από 10-15 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 5-13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις βαθμιαία  αυξημένες από το απόγευμα με ασθενείς τοπικές βροχές ή χιονόνερο και χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά –ημιορεινά (600 μέτρα). Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από -2 (μείον 2)-9) βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 3/1/2019
Επιδείνωση του καιρού από τα βορειοδυτικά με βροχές ή χιονόνερο και κυρίως στα νότια παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις σε όλα τα ορεινά-ημιορεινά ηπειρωτικά και βαθμιαία σε πεδινές περιοχές της βόρειας χώρας. Παγετός τοπικά στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι 6-7 και τοπικά στο Αιγαίο 8-9 μποφόρ με μικρή εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία σε πτώση από τα βόρεια.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου