Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μετά το μεσημέρι στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και την ανατολική Πελοπόννησο και στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά σποραδικές καταιγίδες.
Παροδικές χιονοπτώσεις στα βορειοδυτικά ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 4-6 και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 1-14, στα δυτικά από 4-16, στα κεντρικά 2-17, στα νότια από 6-17 και στα  ανατολικά από 8-16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 3-5 και από το απόγευμα τοπικά 6  μποφόρ. Η θερμοκρασία 3-16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 4-13 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 29/1
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, τοπικά ισχυρά τα φαινόμενα στα δυτικά. Χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και στο Αιγαίο πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα νότια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο στα νότια.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου