Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Καιρός

Γενικά
Τοπικές βροχές στα δυτικά, κεντρικά, νότια και την ανατολική νησιωτική χώρα και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα 6-7 μποφόρ. Παγετός τοπικά τις πρωινές και βραδινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από  1-12, στα δυτικά από 5-16, στα κεντρικά 2-16, στα νότια από 11-16 και στα  ανατολικά από 12-16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες με τοπικές βροχές από το απόγευμα και πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία 7-16 βαθμούς Κελσίου. 

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές και βραδινές ώρες.  Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και από το βράδυ τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 1-6 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 12/1/2019
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες. Στα ορεινά-ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας (τοπικά πυκνότερες στα κεντρικά και νότια), της Εύβοιας και από το βράδυ στα ορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Παγετός τοπικά ισχυρός στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου