Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα θαλάσσια παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανόν τοπικά ισχυρά στα δυτικά.
Χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι νότιοι 4-6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 3-11, στα δυτικά από 4-15, στα κεντρικά 4-15, στα νότια από 9-16 και στα  ανατολικά από 10-17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και από το απόγευμα μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και μετά το μεσημέρι 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία 6-15 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες  με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια, με εξασθένηση των φαινομένων από την νύχτα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 και στο Θερμαϊκό τοπικά 6 μποφόρ, με εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία από 3-11 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 23/1
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα θαλάσσια-παραθαλάσσια, πιθανόν τοπικά ισχυρές στα δυτικά και βαθμιαία στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τη Θράκη τοπικά ισχυρές. Χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά καθώς και στα κεντρικά και βόρεια ημιορεινά. Εννοείται η μεταφορά σκόνης  στα νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου