Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες, πιθανόν τοπικά ισχυρές.
Χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας πρόσκαιρα πυκνότερες στην κεντρική Στερεά, και τα ορεινά της Πελοποννήσου. Βαθμιαία βελτίωση στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Παγετός τοπικά ισχυρός στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από  -2 (μείον 2)-8, στα δυτικά από 4-12, στα κεντρικά -1 (μείον 1)-11, στα νότια από 10-17 και στα  ανατολικά από 11-17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με βροχές και κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις στα ορεινά (ενδεικτικό υψόμετρο από τα 800 μέτρα). Βαθμιαία βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-6 και στα ανατολικά βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία 4-8 βαθμούς Κελσίου. 

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με χιονόνερο και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά, με βαθμιαία βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 1-6 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 13/1/2019
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες στα νότια σποραδικές καταιγίδες. Παγετός τοπικά στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά 607 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου