Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Ασθενείς χιονοπτώσεις ηπειρωτικά ορεινά.  Παγετός τοπικά τις πρωινές και βραδινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από  -4 (μείον 4)-7, στα δυτικά από 4-12, στα κεντρικά 3-11, στα νότια από 8-14 και στα  ανατολικά από 10-16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες  νεφώσεις  παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 και στα ανατολικά βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία 4-8 βαθμούς Κελσίου. 

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις από το απόγευμα παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα ασθενών χιονοπτώσεων στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία από -3 (μείον 3)-6 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 14/1
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες πιθανώς ισχυρές κυρίως στα νότια θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα. Χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Παγετός τοπικά στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου