Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες πιθανώς ισχυρές κυρίως στα νότια θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα.
Χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά, καθώς και σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Παγετός τοπικά στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από  -6 (μείον 6)-5, στα δυτικά από 3-12, στα κεντρικά 1-11, στα νότια από 8-14 και στα  ανατολικά από 8-16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις  παροδικά αυξημένες από το απόγευμα με βροχές από αργά την νύχτα και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Χιονοπτώσεις από το βράδυ στην Πάρνηθα (900 μέτρα). Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 και στα ανατολικά βαθμιαία τοπικά 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία 4-12 βαθμούς Κελσίου. 

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και στα γύρω ορεινά-ημιορεινά χιονοπτώσεις  με ένταση από το βράδυ με χιόνια και σε χαμηλότερο υψόμετρο (400 μέτρα). Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 και την νύχτα στο Θερμαϊκό 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από -3 (μείον 3)-5 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 15/1
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και νότια τοπικά ισχυρές. Χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο αρχικά στα κεντρικά και βόρεια και βαθμιαία και στα υπόλοιπα, τοπικά ισχυρές. Βαθμιαία εξασθένηση στα δυτικά και στα ανατολικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 6-8 και πιθανόν 9-10 μποφόρ. Παγετός τοπικά ισχυρός στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου