Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες περιοδικά ισχυρές στα δυτικά και την ανατολική νησιωτική χώρα.
Χιονοπτώσεις στα ορεινά και πρόσκαιρα στα ημιορεινά της δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου. Παγετός τοπικά ισχυρός στα βορειοδυτικά. Βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και στο νότια πελάγη τοπικά 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 5-13, στα δυτικά από 8-12, στα κεντρικά 6-16, στα νότια από 9-16 και στα  ανατολικά από 10-15 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές και  βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 μποφόρ, με εξασθένηση από την νύχτα. Η θερμοκρασία 8-15 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με βροχές και τις πρωινές ώρες πιθανή καταιγίδα. Βελτίωση από το απόγευμα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη τις πρωινές ώρες.  Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 6-12 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 1/2
Στα δυτικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά. Παγετός τοπικά τις πρωινές ώρες στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει  μικρή άνοδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου