Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές στα δυτικά, τα νότια και το ανατολικό Αιγαίο και σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο.
Παγετός τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 3-5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από  -4 (μείον 4)-12, στα δυτικά από 6-15, στα κεντρικά 2-15, στα νότια από 8-16 και στα  ανατολικά από 8-16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις.  Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5  μποφόρ. Η θερμοκρασία 3-15 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος, με νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ.. Η θερμοκρασία από -3 (μείον 3)-12 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 19/1
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες και στα δυτικά, τις Κυκλάδες, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και από το απόγευμα στη Θράκη τοπικές βροχές και στο Ιόνιο και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου σποραδικές καταιγίδες. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές κυρίως στα ηπειρωτικά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα δυτικά και νότια. Οι άνεμοι νότιοι 3-5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου