Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στην κεντρική-ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη,  τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη, με βαθμιαία εξασθένηση.
Χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 4-11, στα δυτικά από 6-15, στα κεντρικά 3-14, στα νότια από 9-15 και στα  ανατολικά από 12-17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες με βελτίωση από τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία 7-14 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με βροχές και τις πρωινές ώρες καταιγίδες πιθανόν  τοπικά ισχυρές, με βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 4-9 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 27/1
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και την Κρήτη  Βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου