Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα δυτικά, νότια και ανατολικά κυρίως θαλάσσια-παραθαλάσσια πιθανώς τοπικά ισχυρές στα δυτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά-ημιορεινά της βόρειας χώρας, με εξασθένηση από τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7  στα πελάγη τοπικά 8 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα 9 μποφόρ, με εξασθένηση από το μεσημέρι. Παγετός τις πρωινές και βραδινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από  0-12, στα δυτικά από 9-15, στα κεντρικά 5-15, στα νότια από 10-16 και στα  ανατολικά από 12-16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με τοπικές βροχές κατά διαστήματα και πιθανότητα μεμονομένων καταιγίδων στα νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 7-8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία 10-15 βαθμούς Κελσίου. 

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές παροδικές χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά-ημιορεινά με εξασθένηση από την νύχτα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 0-5  βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 11/1/2019
Στα βόρεια πρόσκαιρες νεφώσεις με τοπικές βροχές, στα ορεινά παροδικές χιονοπτώσεις  και γρήγορη βελτίωση. Στα υπόλοιπα νεφώσεις με τοπικές βροχές, στα νότια και ανατολικά παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες και στα ηπειρωτικά ορεινά παροδικές χιονοπτώσεις. Τα φαινόμενα στα δυτικά πρόσκαιρα θα σταματήσουν από τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στο Αιγαίο τοπικά 7-8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Παγετός τοπικά τις πρωινές και βραδινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου