Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Καιρός

Γενικά

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, και την ανατολική νησιωτική χώρα.
Χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας, με βαθμιαία εξασθένηση από αργά το απόγευμα στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 7-13, στα δυτικά από 9-15, στα κεντρικά 8-15, στα νότια από 9-17 και στα  ανατολικά από 12-17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα ανατολικά τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες  Μετά το μεσημέρι πρόσκαιρη βελτίωση. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία 10-15 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με βροχές και τις πρωινές ώρες πιθανή καταιγίδα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 9-12 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 31/1
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά. Τα φαινόμενα τοπικά ισχυρά στα δυτικά, στις Κυκλάδες, την Κρήτη και από το μεσημέρι στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά, τα ορεινά της Κρήτης και πρόσκαιρα στα ημιορεινά της δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Παγετός τοπικά ισχυρός στα βορειοδυτικά. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου