Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στα δυτικά, κεντρικά, βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Πυκνές χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά  και ημιορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας.
Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από το μεσημέρι και από τα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στα πελάγη 7 -8 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 4-8, στα δυτικά από 10-14, στα κεντρικά από 6-14, στα νότια από 12-16 και στα  ανατολικά από 13-17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι δυτικοί 4-6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία  από 10-14 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά μέχρι τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι 4-6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση.. Η θερμοκρασία από 6-10 βαθμούς.

Πρόγνωση για Δευτέρα 12/2
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες  με τοπικές βροχές που βαθμιαία θα περιοριστούν στις ανατολικότερες περιοχές. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Παγετός τοπικά στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου